Novosti

Potpisan ugovor za financiranje studentskog projekta

U utorak, 16. ožujka 2021. potpisan je ugovor o financiranju studentskog projekta “Znanstveno-istraživačke aktivnosti Studentske istraživačke skupine SIS-DVA”. Financiranje je ostvareno od strane Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu na natječaju “Drugi javni poziv za dostavu zahtjeva za financiranje kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije te su isključivo namijenjene studentima”. Projekt vodi Studentski zbor Fakulteta prometnih znanosti, a za više informacija se možete obratiti na email ltisljaric@fpz.unizg.hr.

Ukupna vrijednost projekta je 71.600,00 HRK. Sredstva će biti utrošena na dvije aktivnosti:

  1. Objava dva studentska rada na znanstvenim konferencijama s međunarodnom recenzijom.
  2. Nabava i implementacija smart parking sustava.

Svrha projekta je poticanje studenata na znanstveno istraživački rad i podizanje istraživačkog kapaciteta Studentske istraživačke skupine SIS-DVA.

Glavni cilj projekta je izrada platforme na kojoj se studenti uz znanstveno-istraživački rad pripremaju za rad u tvrtkama. Navedeno se provodi uz korištenje alata za vođenje projekata JIRA i sustava za upravljanje i verzioniranje programskog koda GIT u svakodnevnom radu studenata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *