Održana Informativna tribina – Erasmus+ Natječaj za mobilnost studenata za ak. god. 2019/20

U ponedjeljak, 28. siječnja 2019. g. od 12 do 14 h, u Amfiteatru, Vukelićeva 4, održana je informativna tribina o Erasmus+ Natječaju za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programskih zemalja (KA103) za ak. god. 2019/20, te CEEPUS programa mobilnosti. Na tribini su predstavljeni ovogodišnji natječaji, uvjeti i načini rangiranja, kao i moguće destinacije te obaveze studenata na mobilnosti. Studenti koji su već sudjelovali u programu Erasmus+ podijelili su svoja iskustva.
Tekst natječaja programa Erasmus+ dostupan je na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.
Natječaji programa CEEPUS dostupni su na mrežnim stranicama Ureda za međunarodnu suradnju i mobilnost Fakulteta prometnih znanosti.

Zaključne točke s Tribine su:

  • Mobilnost studenata je u prvom redu pozitivno iskustvo za studenta koje se svakako preporuča
  • S obzirom na kratak rok prijave, mole se studenti da se putem e-maila što prije jave u Ured za međunarodnu suradnju te najave svoju mobilnost (mobility@fpz.hr)
  • Za usklađivanje kolegija, ECTS bodova i odabir Institucije, sve informacije se mogu dobiti kod prof. dr. sc. Zvonka Kavrana putem e-maila (zvonko.kavran@fpz.hr)
  • Ukoliko želite čuti direktna iskustva studenata koji su bili na mobilnosti u instituciji koja vas zanima javite se putem e-maila prof. dr. sc. Darku Babiću (darko.babic@fpz.hr), te ćemo vam dati kontakte i spojiti vas sa tim studentima
  • Za dodatna pitanja o programu CEEPUS studenti se mogu slobodno obratiti Uredu za međunarodnu suradnju i mobilnost FPZ-a osobno ili elektroničkom poštom na mobility@fpz.hr ili koordinatorici programa CEEPUS dr. sc. Vlatki Stupalo (vlatka.stupalo@fpz.hr)
  • Mole se studenti koji su prisustvovali Tribini da motiviraju ostale studente, prenesu im sve informacije sa Tribine, da se u što većem broju jave na Natječaj te iskoriste priliku za mobilnost
(Comments are closed)
  • Kalendar

    Srpanj 2024
    Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    « Svi    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031