Natječaj Erasmus+ studijski boravak (SMS) za programske zemlje

Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaj za mobilnost studenata za studijski boravak – programske zemlje KA103 (EU) za ak.godinu 2020./21.
Sve informacije u vezi natječaja dostupne su na stranicama Sveučilišta.

Rok za prijavu je 21. veljače 2020. g. do 12 h. Fakultet prometnih znanosti rangirat će pristigle prijave prema sljedećim kriterijima.

Ističemo sljedeće: Povećao se iznos mjesečne potpore za studente i uvedeni su novi kriteriji za utvrđivanje dodatka za studente u nepovoljnom položaju. Studenti u nepovoljnom položaju dobivaju dodatnih 200 EUR mjesečno. Za studente nižeg socioekonomskog statusa, kriteriji su se ublažili a uvedene su i druge podzastupljene ili ranjive skupine studenata.

NOVO: Došlo je do izmjene i dodatnog povećanja iznosa financijske potpore za dvije skupine zemalja za dodatnih 50 €, tako da novi iznosi za ak. god. 2020./21. glase:

  1. za studente koji odlaze u Bugarsku, Češku, Estoniju, Latviju, Litvu, Mađarsku, Sjevernu Makedoniju, Poljsku, Rumunjsku, Sloveniju, Slovačku, Srbiju ili Tursku mjesečni iznos potpore iznosit će 470 €,
  2. za studente koji odlaze u Austriju, Belgiju, Cipar, Francusku, Italiju, Grčku, Maltu, Nizozemsku, Njemačku, Portugal ili Španjolsku mjesečni iznos potpore iznosit će 520 €,
  3. za studente koji odlaze u Dansku, Finsku, Irsku, Island, Lihtenštajn, Luksemburg, Norvešku, Švedsku ili Ujedinjeno Kraljevstvo mjesečni iznos potpore iznosit će 520 €.



ŠTO JE POTREBNO NAPRAVITI PRIJE PRIJAVE NA NATJEČAJ

Svi studenti zainteresirani za razmjenu dužni su proučiti i u dogovoru sa ECTS koordinatorom na sastavnici usporediti studijske programe matičnog i inozemnog sveučilišta, te savjetovati se o kolegijima koje bi mogli slušati i polagati u inozemstvu. Potrebno je obratiti pozornost, te se informirati na kojem se jeziku izvodi nastava na stranom sveučilištu. Više informacija o stranim sveučilištima možete naći na popisu suradnih ustanova.

Priznavanje predmeta koje će student slušati i koji se upisuju u ugovor o učenju treba usporediti s predmetima koje bi student trebao slušati sljedeće godine (ISVU popis kolegija) i dogovoriti s ECTS koordinatorom. Predmete treba unijeti u obrazac za priznavanje predmeta i poslati ECTS koordinatoru, prof. dr. sc. Zvonku Kavranu.

Više o Erasmus+ mobilnosti

(Comments are closed)
  • Kalendar

    Srpanj 2024
    Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    « Svi    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031