Predstavljanje projekta za stručnu praksu Career Compass tvrtke ORBICO

Share on facebook
Share on linkedin

Ured za stručnu praksu i razvoj karijera Fakulteta prometnih znanosti pri projektu PRISTUP FPZ u suradnji sa Zavodom za transportnu Logistiku i tvrtkom ORBICO d.o.o. predstavili su studentima diplomskog studija smjera logistika jednogodišnji program prakse pod nazivom Career Compas. Program prakse namijenjen je za sve ambiciozne studente koji se žele okušati u različitim područjima rada, spremni su na učenje i izazove, te žele započeti svoje prve korake u karijeri u velikom multinacionalnom okruženju.

Career compass je projekt rotacije studenata po prodajnim odjelima i odjelima službi podrške poduzeća Orbico te Orbico Group u trajanju do 12 mjeseci u organizaciji Odjela ljudskih resursa. Studenti će imati priliku upoznati sebe na radnom mjestu, spoznati što ih karijerno interesira i u kojem se profesionalnom području žele razvijati. Kroz ovaj projekt studenti će steći sva potrebna znanja za rad u velikom međunarodnom poduzeću. Studentima će biti dodijeljen mentor, odnosno u svakom odjelu dobit će drugog mentora, a čiji će zadatak biti dijeliti stečena znanja i bogato radno iskustvo te poticati studente na učenje, razvoj i dijalog o novim idejama za unaprjeđenje poslovnih procesa.

Odjel ljudskih resursa će zajedno s mentorima u ovome projektu u navedenom periodu izraditi Karijerni put za svakog studenta. Rad svakog studenta pratit će se kroz Indeks evaluacije koji uključuje i redoviti feedback.

Ostale aktivnosti Fakulteta prometnih znanosti pratite na: