Radionica projekta SORDITO za logističke tvrtke

Nafa Urbach Iwan Fals Siti Badriah Aura Kasih acha septriasa artis bugil dewi persik julia perez duo srigala ayu ting ting isyana sarasvati olga syahputra dewi persik syahrini luna maya nikita willy mulan jameela superman is dead

Zavod za Inteligentne transportne sustave Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu organizira Radionicu projekta SORDITO za logističke tvrtke koja će se održati u srijedu, 13. siječnja 2016. godine u amfiteatru Objekta 69, Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83A, Zagreb s početkom u 16:00 sati.

Projekt SORDITO – Sustav za Optimizaciju Ruta u Dinamičkom Transportnom Okruženju je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007. – 2013.

Glavni cilj projekta je jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije kroz povezivanje istraživačkih organizacija s poslovnim sektorom, a sudjeluju Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, kao Prijavitelj, i tvrtka Mireo d.d. kao Partner. Usmjeravanjem istraživanja prema potrebama gospodarstva planiran je razvoj i testiranje novog algoritma za optimiranje plana ruta distribucije, temeljenog na profilima brzina. Novi algoritam će uvažavati vremensku komponentu (što trenutno dostupni algoritmi ne uzimaju u obzir) te će biti precizniji u izbjegavanju zagušenja u prometu.

Za sudjelovanje na Radionici nije predviđena kotizacija, a Vaše prijave možete slati na adresu skireta@fpz.hr.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*