2. Međunarodna ljetna škola FPZ-a

Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u suorganizaciji s Tehničkim fakultetom Sveučilišta Sv. Kliment Ohridski iz Bitole (Makedonija), Fakultetom za pomorstvo Univerziteta Crne Gore u Kotoru (Crna Gora), Pomorskim fakultetom Sveučilišta u Splitu (Hrvatska), Fakultetom za pomorstvo i transport Sveučilišta u Ljubljani (Slovenija), Faculty of Operation and Economics of Transport and Communications, University of Žilina (Slovačka), Klasterom intermodalnog prijevoza iz Rijeke (Hrvatska) te Fakultetom za turizam i ugostiteljstvo Sveučilišta Sv. Kliment Ohridski iz Bitole (Makedonija), organizira drugu međunarodnu ljetnu školu integriranog transporta: „Inovativne tehnologije i integrirani transport u Ohridu, Makedonija. Ljetna škola će se održati u razdoblju od 26. do 31. kolovoza 2013. godine.

 

Međunarodna ljetna škola namijenjena je prvenstveno studentima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija u polju tehnologije prometa i transporta. Sve dodatne informacije možete saznati putem sljedeće poveznice: http://www.fpz.unizg.hr/summerschool/index.html.

 

Pozivamo studente da se prijave putem registracijskog obrasca: http://www.fpz.unizg.hr/summerschool/registration_arrival.php.