1st Logistic and Intermodal Summer School for Danube region

CEI10Međunarodna ljetna škola provodi se u okviru Central European Initiative(CEI) preko programa poticanja međunarodne mobilnosti, a organizira se za studente iz sedam zemalja srednje Europe: Češke, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije.
Škola će trajati od 24. do 30. kolovoza 2014. godine.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti:

  1. Ovjereni prijepis ocjena,
  2. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku (maksimalno 300 riječi) i
  3. Europass životopis na engleskom jeziku.


Dokumentaciju je potrebno poslati elektroničkom poštom na adresu: nikola.bakaric@fpz.hr najkasnije do 16. srpnja 2014. godine do 24 sata. Rezulatati natječaja će biti objavljeni na web stranici Fakulteta u petak 18. srpnja 2014 do 12:00 sati.
Maksimalni broj studenta Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu koji će biti odabrani na natječaju je 3. 

Uz profesore Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, predavanja će održavati i profesori sa stranih sveučilišta (University of Pardubice (Češka), University of Žilina (Slovačka), Budapest University of Technology and Economics (Mađarska), University of Ljubljana (Slovenija), University of East Sarajevo (Bosna i Hercegovina) i University of Novi Sad (Srbija)). Također će biti organizirane radionice koje će voditi stručnjaci iz vodećih logističkih tvrtki te stručni posjet.

Kako se cijeli program izvodi na engleskom jeziku, uvjet za sudjelovanje na ljetnoj školi je odlično znanje engleskog jezika (u govoru i pismu).

Program ljetne škole u potpunosti je financiran iz sredstava mobilnosti Central European Initiative (CEI) te donatora i sponzora iz prakse. Polaznicima ljetne škole pokriveni su troškovi puta, smještaja, obroka, predavanja, radionica i stručnog posjeta. Škola će biti dostupna i ostalim sudionicima koji ne zadovolje uvjete iz natječaja. Sve dodatne informacije o ljetnoj školi se mogu dobiti slanjem upita elektroničkom poštom na adrese: nikolina.brnjac@fpz.hr i borna.abramovic@fpz.hr (u predmet upisati [LJETNA ŠKOLA NOVI SAD]).

 

Objavio: Marin Dokoza