PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference

PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference, u novom ruhu i s novim izazovima želi, okupiti studente iz 7 zemalja u regiji pa i šire, sa sloganom Share the knowledge.
8 predavanja i okrugli stol vodećih praktičara na području komunikacija iz regije ovim će putem studentima približiti odnose s javnošću.
Studentima će u 2 dana prenijeti nova znanja po jedinstvenoj kotizacijskoj cijeni od 30 KM. Ova kotizacija uključuje i ručak pa vjerujem da možete i sami zaključiti kako se radi o simboličkom iznosu. Vjerujemo i nadamo se da s nama dijelite mišljenje, kako se osobni razvoj kao i razvoj društva temelji na znanju. Vjerujemo da ste pobornik cjeloživotnog učenja. Komunikacija je prisutna u svim vidovima današnjeg života. Ne postoji zanimanje u kojima ovi procesi nisu prisutni. Zato vjerujemo i nadamo se da vam je u interesu da se vaši studenti upoznaju i s ovom tematikom. Ova jedinstvena konferencija će im pružiti nova znanja, dijeljenje iskustva te će moći čuti savjete i iskustva vrhunskih domaćih i stranih predavača.

Kontakt:
Žaklina Krapljan
zaklina@apriori.hr
00385 91 3010 335

Download:

Program: PR Arena-Sarajevo_Program A4-za printer1

Prijavnica: Prijavnica-Sarajevo-PR-arena

Organizatori: Apriori komunikacije Zagreb d.o.o. i Apriori organizacije Mostar d.o.o.
tel: 01 3099 526 i 00387 63 699 280