web analytics

Department of Intelligent Transportation Systems

Studenti Fakulteta prometnih znanosti posjetili Telegru d.o.o

Dana 18.04.2019. godine studenti Fakulteta prometnih znanosti posjetili su Telegru d.o.o., vodeću tvrtku na ovim prostorima po pitanju razvoja, implementacije i održavanja Inteligentnih transportnih sustava. Posjet je organiziran u sklopu terenske nastave na kolegiju Inteligentni transportni sustavi I, a sudjelovali su studenti III. godine preddiplomskog studija smjera Inteligentni transportni sustavi i studenti I. godine diplomskog studija cestovnog i gradskog smjera te logistike. Posjet je vodila asistentica Maja Tonec Vrančić, mag.ing.traff.

Studente i voditelja dočekao je projektni inženjer Nino Šehagić, mag.ing.prom iz Telegrinog Odjela za realizaciju projekata. Isti je studentima održao prezentaciju o radu tvrtke, proizvodima i njihovom održavanju, uz stvarni prikaz sustava razvijenih unutar tvrtke. Po završetku prezentacije studenti su počašćeni pićem i grickalicama, nakon čega su provedeni kroz pogon tvrtke, gdje su imali prilike vidjeti samu proizvodnju Telegrinih uređaja uz interaktivni razgovor sa domaćinom.

Posjet Telegri d.o.o. jedna je od redovnih stručnih aktivnosti u organizaciji Zavoda za Inteligentne transportne sustave Fakulteta, kojima se omogućuje studentima da se susretnu sa konkretnom primjenom Inteligentnih transportnih sustava u Hrvatskoj.


Updated: 30. svibnja 2019 — 13:23
Zavod za inteligentne transportne sustave, 2017.