web analytics

Department of Intelligent Transportation Systems

H2020 Twinning Open Data Operational – Online tečaj o korištenju i istraživanju otvorenih podataka

U okviru H2020-WIDESPREAD-2018-03 programa financiranja od strane Europske komisije Fakultet prometnih znanosti jedan je od partnera projekta Twinning Open Data Operational (https://todo-project.eu/en). Kao jedan od rezultata projekta je i besplatan online tečaj o korištenju i istraživanju otvorenih podataka. Prijave na tečaj moguće su do 22. svibnja 2020. putem poveznice http://science.geof.unizg.hr/todo-platform/.

Na besplatan online tečaj možete se prijaviti putem poveznice http://science.geof.unizg.hr/todo-platform/ do 22. svibnja 2020. Na navedenoj poveznici možete dobiti dodatne informacije o samom tečaju, a sam tečaj se sastoji od tri modula:

  • Modul 1 – Općenito o otvorenim podacima
  • Modul 2 – Istraživanje otvorenih podataka
  • Modul 3 – Otvoreni podaci u Republici Hrvatskoj

Moguće je polaganje i zasebnih modula, a za svaki završeni modul polaznici će dobiti certifikat o položenom modulu. Za sve ostale informacije možete kontaktirati voditelja projekta od strane Fakulteta doc. dr. sc. Miroslava Vujića (mvujic.fpz.unizg.hr) ili putem društvenih mreža https://www.facebook.com/TwinningOpenDataOperational/ i https://www.linkedin.com/in/todo-euproject/

Updated: 19. svibnja 2020 — 12:54
Zavod za inteligentne transportne sustave, 2017.