Datum novosti: 06. 10. 2023.

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske objavilo je Javni poziv za dodjelu stipendija redovitim studentima na sveučilišnim ili stručnim studijima akreditiranih u znanstvenim poljima elektrotehnika, računarstvo, informacijsko komunikacijske znanosti i drugim srodnim studijima iz područja informacijsko komunikacijskih tehnologija u akademskoj godini 2023./2024.:

Javni poziv za dodjelu stipendija dostupan je na poveznici, a odnosi se na studente studijskih smjerova iz područja informacijsko komunikacijskih tehnologija, odnosno studija Promet, smjera Informacijsko-komunikacijski promet (IKP).

Kandidati/kinje se mogu prijaviti za dodjelu stipendije tijekom redovitog sveučilišnog ili stručnog studija putem prijavnog obrasca za stipendiranje studenata (dostupan na poveznici).

Rok za podnošenje prijava je 15. studenog 2023. godine.

Kandidati/kinje se prijavljuju odnosno dostavljaju navedene dokaze u propisanom roku elektronički na prijam_dvs@morh.hr ili pismeno na adresu: Središnjica za upravljanje osobljem, Ilica 256b, Zagreb.

Nakon zaprimanja prijave, Ministarstvo obrane pozvat će zainteresirane kandidate/kinje na odabirni postupak.

Kandidati/kinje koji će zadovoljiti kriterije odabirnog postupka moći će s Ministarstvom obrane potpisati ugovor o stipendiranju, temeljem kojeg će primati stipendiju tijekom akademskog obrazovanja.

Informacije u vezi s javnim pozivom kandidati/kinje mogu dobiti u Središnjici za upravljanje osobljem na tel. 01/3784-812 i 01/3784-814.


Povratak