Datum novosti: 10. 11. 2023.

Konferenciju Digitalna transformacija visokog obrazovanja: inovacije za budućnost učenja i poučavanja organizirala je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u sklopu projekta e-Sveučilišta čiji je cilj transformacija visokog obrazovanja u Hrvatskoj kroz implementaciju i razvoj digitalne nastavne infrastrukture, digitalnih alata i kompetencija. Konferencija se održala u Vodicama od 8.-10.11.2023. godine. 

 

Pojedine elemente projekta CroQCI, uz članove Zavoda za informacijsko-komunikacijski promet, predstavili su dr. sc. Matko Mužević, Marija Emšo i Dunja Ivković iz CARNET-a, Davor Jovanović iz Sveučilišnog računskog centra te dr. sc. Martin Lončarić s Instituta Ruđer Bošković. 

 

CARNET konferencija za korisnike već je 24 godine središnji događaj razmjene znanja, iskustava i dobrih praksi vezanih uz tehnologiju, obrazovanje i javne politike u Hrvatskoj i regiji. Primarni je cilj CARNET-ove konferencije za korisnike u visokom obrazovanju THECUC2023 povezivanje i suradnja različitih dionika visokog obrazovanja, uključujući kreatore i kreatorice javnih politika, uprave, nastavno osoblje, administratore i administratorice sustava i IT osoblje, s ciljem dijeljenja znanja i zajedničke izgradnje znanja.


Povratak