Datum novosti: 07. 03. 2024.

Organizatori nadolazeće 8. EAI međunarodne znanstvene konferencije, Future Access Enablers of Ubiquitous and Intelligent Infrastructures – EAI FABULOUS 2024, iznijeli su važnu obavijest za sve sudionike. Rok za predaju cjelovitih znanstvenih radova produžen je kako bi se omogućilo dodatno vrijeme za pripremu kvalitetnih radova.

Last-minute finalni rok za predaju radova postavljen je za 15. ožujka 2024. godine.

Ova izmjena pruža dodatnu priliku za istraživače i stručnjake da svoje najnovije radove podijele s kolegama iz industrije i akademske zajednice.

EAI FABULOUS 2024 održat će se od 8.–10. svibnja 2024. godine u Zagrebu u Hrvatskoj. Konferencija se organizira pod okriljem organizacije European Alliance for Innovation (EAI) u suorganizaciji Zavoda za informacijsko-komunikacijski promet Fakulteta prometnih znanosti. 

Plenarna predavanja održat će Prof. Ivan Chorbev sa Fakulteta računalnih znanosti i inženjerstva, Sveučilište Sv. Ćirila i Metoda u Skopju, Sjeverna Makedonija i Prof. Piotr A. Kowalski sa Fakulteta fizike i primijenjenih računalnih znanosti, AGH Sveučilište u Krakovu, Poljska.

Više informacija o pravilima i postupku predaje radova dostupno je na službenoj web stranici konferencije. Sudionici su pozvani da posjete poveznicu kako bi pravovremeno pristupili svim detaljima vezanim uz predaju radova.

Ne propustite svoju priliku! Započnite s pripremom vaših radova i pridružite se kolegama iz cijelog svijeta na konferenciji EAI FABULOUS 2024!

Za više informacija i detalja o prijavi, posjetite: https://fabulous-conf.eai-conferences.org/2024/.


Povratak