Datum novosti: 06. 06. 2016.

Predstavnici Zavoda za informacijsko komunikacijski promet,  izv. prof. dr. sc. Dragan Peraković, doc. dr. sc. Marko Periša i Ivan Cvitić, mag. ing. traff. posjetili su Sveučilište primijenjenih znanosti - FH Campus Wien, Beč, Austrija u periodu od 30. svibnja do 03. lipnja 2016.

 U sklopu Erasmus+ programa, održano je niz predavanja za (redovne i izvanredne) studente preddiplomskog i diplomskog studija Inženjerstva, na studijskim programima Informacijske tehnologije i telekomunikacije, IT sigurnost, Tehnički menadžment, Primijenjena elektronika i Inženjerstvo ugrađenih sustava:

- izv. prof. dr. sc. Dragan Peraković na temu Mobilna forenzika i

- Ivan Cvitić, mag ing. traff. na temu Mrežna forenzika.

U sklopu programa mobilnosti održano je nekoliko sastanaka te brojni razgovori sa predstavnicima institucije FH Campus Wien, a sa ciljem produbljenja i unaprjeđenja postojeće suradnje dviju institucija kroz nastavne i znanstveno - istraživačke aktivnosti, te poticanje mobilnosti studenata i osoblja.

Na sastancima je prezentiran Fakultet prometnih znanosti i Zavod za informacijsko komunikacijski promet, a poseban interes domaćina iskazan je za suradnju sa novim Laboratorijem za razvoj i primjenu informacijsko-komunikacijskih pomoćnih tehnologija, koji je prezentirao doc. dr. sc. Marko Periša. 


Povratak