Datum novosti: 13. 06. 2013.

3CX je pristao sponzorirati VoIP IT edukaciju na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta  u Zagrebu, pružajući studentima priliku da se upoznaju sa zadnjim dosezima u svijetu telekomunikacija.

LONDON Velika Britanija i ZAGREB HRVATSKA, 23.05.2013. - 3CX, proizvođač nagrađivanog VoIP 3CX sustava za ujedinjenu komunikaciju i njegov 3CX partner u Hrvatskoj, CALLIDUS GRUPA, danas su objavili da su opremili Fakultet Prometnih Znanosti sveučilišta u Zagrebu sa 3CX sustavom ujedinjene komunikacije. Instalacija u vrijednosti od oko 20.000 eura pomoći će studentima da steknu praktično iskustvo s ponajboljim VoIP sustavom u branši, 3CX sustavom za Windows okruženje.

Goran Ranogajec, direktor CALLIDUS GRUPE-e, koji je u procesu implementacije bio u uskom kontaktu sa Sveučilištem, je izjavio: "Uzbuđeni smo što nam je dana prilika da sudjelujemo tamo gdje je najvažnije, a to je pri formiranju mladih umova, budućih nositelja naše industrije. Kako suvremene komunikacijske tehnologije postaju sve složenije, one postaju sve dalje i apstraktnije za studente. To je gubitak potencijala, jer mladi ljudi moraju otkriti svoje talente i afinitete što je prije moguće kako bi ih učinkovito razvijali. Zato smo ponosni što smo pomogli Fakultetu prometnih znanosti da svojim studentima pruži iskustva iz prve ruke u radu sa sustavima ujedinjene komunikacije i VoIP tehnologijom. Nadamo se da će ta iskustva ojačati našu poslovnu zajednicu sutrašnjice!"

"Ovaj sponzorski ugovor je izvrsna prilika za 3CX da studentima pruži direktna iskustva sa najnovijom tehnologijom. Očekujemo veliki uspjeh ovog projekta gdje ćemo nastojati da studente upoznamo za zadnjim telekomunikacijskim trendovima. 3CX se ponosi svojom vizijom i liderstvom u polju VoIP tehnologija te se radujemo suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i u izgradnji sinergije s hrvatskom poslovnom zajednicom", rekao je Stephen Corrigan, direktor prodaje za 3CX.

 

 

"Nadamo se da će ova suradnja izgraditi sinergiju Fakulteta Prometnih Znanosti Sveučilišta u Zagrebu i poslovne zajednice. Očekujemo da će projekt biti koristan za studente u smislu kasnijih kompetencija i za nas u prijenosu znanja i privlačenje novih talentiranih studenata koji će nastaviti našu tradiciju izvrsnosti. Zadovoljni smo što smo pronašli novog partnera u 3CX-u i veselimo se budućoj suradnji. " - prof. dr. sc. Dragan Peraković, Voditelj Zavoda za informacijski i komunikacijski promet.

 

 

 

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

 


Povratak